Adatkezelés

AVEC 2019

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓJA

Az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Szabályzata (GDPR) értelmében az Önnel folytatott  kommunikációhoz hozzájárulását kell kérnünk.
2018. május 25. után csak akkor kommunikálunk Önnel, ha megkaptuk az erre vonatkozó engedélyét.

Ki az adatkezelőnk?
Az adatkezelő az AgroEurope kft. (cím: 2100 Gödöllő, Szent János utca 40., iroda címe: 2100 Gödöllő, Örösi Pál Zoltán sétány 0172, Pf.: 8) Ha a személyes adatok védelmével kapcsolatos kérése vagy kérdése van, lépjen kapcsolatba adatvédelmi tisztviselőnkkel az alábbi címen:

jbanyai@agroeurope.hu

Milyen alapon és milyen célból használják a személyes adatokat?
Az AVEC General Assembly/Közgyűlés (2019. október 3-6.) c. rendezvényre szóló jelentkezés történhet e-mailben, személyes leadással vagy elektronikusan. Valamennyi módon érkező jelentkezésnél az alábbi adatkezelések valósulnak meg: a rendezvényen résztvevőkkel való kapcsolattartás, számlázás. A kezelt adatok köre: név, e-mail, telefonszám, cégnév, adószám, számlázási cím és levelezési cím.  A személyes adatok általunk történő feldolgozásához való hozzájárulás önkéntes, azonban szükséges a szolgáltatások nyújtásához, illetve az azokért történő fizetéshez kapcsolódó jogi kötelezettségeknek való megfeleléshez.

Ki férhet hozzá személyes adataimhoz?
A személyes adatok megoszthatók az AVEC Titkársággal (Rue du Luxembourg 47-51, B-1050 Brussels, Belgium és a Baromfi Termék Tanács  (1094 Budapest, Páva utca 8.) képviselőjével: dr. Csorbai Attila elnök-igazgató.

NPA Szoftware Kft.: regisztrációs- és számlázó program/ Nagy Péter ügyvezető

EXAM Kft.: könyvelés/Nagy Ilona ügyvezető

Milyen jogaim vannak az adataim feldolgozásához kapcsolódóan?
Joga van ahhoz, hogy hozzáférést, helyesbítést, törlést, átadást vagy korlátozást kérjen az adatfeldolgozáshoz kapcsolódóan, valamint joga van ahhoz, hogy panaszt tegyen az illetékes felülvizsgálati hatóságnál.

Mennyi ideig őrzik meg a személyes adatokat?
Az adatok feldolgozása addig történik, ameddig a rendezvény tart, ill. 2019. október 6-ig.